Diyarbakırspor finalde

Diyarbakırspor finalde

Konya’da oynanan Spor Toto 3. Lig Play-off yarı final maçında İstanbulspor’u 3-2 yenerek finale yükselen Diyarbakırspor, Pazartesi günü Menemen Belediyespor’la yapacağı final maçını kazanarak 2. lige çıkmayı hedefliyor.

Taraftar grupları, yarın akşam Konya’ya taraftar götürmenin hesaplarını yaparken, araç tahsisi konusunda sıkıntı olduğu bildirildi. Diyarbakırspor, kentteki kurumlara, sivil toplum kuruluşlarına ve iş adamlarına çağrıda bulunarak, taraftarlara araç tahsis edilmesini istedi. Final maçında taraftar desteğinin çok önemli olduğu vurgulanan açıklamada, “19 Mayıs Pazartesi günü Diyarbakır’ın spor tarihi için önemli bir milat olacak. Bu final sadece kulübümüzün değil, Diyarbakır’ın finali olacak. Böyle maçlarda taraftar desteği çok önemlidir. Bu düşünceyle kentteki kuruluşlardan, sivil toplum kuruluşlarından ve iş adamlarından taraftarlara araç tahsis etmelerini istiyoruz. Ayrıca valimizi ve belediye başkanlarımızı takımımızın yanında görmek en büyük beklentilerimizdendir” denildi.

GALİBİYETE EKSTRA PRİM

Bu arada İstanbulspor maçından sonra soyunma odasına inen kulüp başkanı Feyzi İlhanlı, daha önce açıkladığı 500 bin lira şampiyonluk primi dışında İstanbulspor galibiyetine de ekstra prim vereceğini açıkladı. Galibiyetten dolayı takımı tebrik eden Başkan İlhanlı, “Bizim tek düşüncemiz takımımızın 2. lige çıkmasıdır. Parayı hiçbir zaman sorun etmedik, bundan sonra da etmeyiz. Yeter ki siz finali de kazanarak, Diyarbakırspor’u 2. lige çıkarın” dedi.

Diyarbakırspor finalde

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.