Dem Parti'den teşekkür: Seçim sonucu ile açığa çıkan durumları değerlendireceğiz

Dem Parti'den teşekkür: Seçim sonucu ile açığa çıkan durumları değerlendireceğiz

DEM Parti Hakkari İl Örgütü, seçimlerin ardından Hakkari halkının gösterdiği destek için teşekkür mesajı yayınladı.

DEM Parti Hakkari İl örgütü, kentte yaşayan yurttaşların demokrasiye olan inancını ve mücadele azmini takdirle karşıladı. Halkın siyasi baskılara karşı sergilediği kararlılık, Hakkari İl Örgütü tarafından büyük önemle vurgulandı.

"Seçim sonucu ile açığa çıkan durumları değerlendireceğiz"

Parti tarafından yapılan açıklamada seçim sonuçlarını değerlendireceklerini ve halkın gösterdiği desteği bir fırsata dönüştüreceklerini belirtilerek şöyle denildi:

"Seçim sonucu ile açığa çıkan durumları parti olarak değerlendirme süreçlerinden geçirerek yeniden bir başlangıçla toplumsal dayanışma ve demokratik bir mücadele sürekliliğine dönüştüreceğimizin sözünü veriyoruz. Halkımızın 31 Mart'ta açığa çıkardığı duruş mutlaka kazanacağımızın göstergesi olmuştur."

Toplumsal dayanışma ve demokratik mücadele vurgusu

Açıklamanın devamında, halkın gösterdiği iradeye vurgu yapılarak toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekildi.

Demokratik mücadelenin sürdürülmesi için tüm paydaşlarla işbirliği içinde olacaklarını belirten İl Örgütü, Hakkari'deki demokrasi ve özgürlük mücadelesine destek veren herkese teşekkür etti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum