Dem Parti Hakkari heyetinden Zeydan ve Şedal'a tebrik ziyareti

Dem Parti Hakkari heyetinden Zeydan ve Şedal'a tebrik ziyareti

Dem Parti Hakkari heyeti, Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Zeydan ve Şedal'a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

31 Mart yerel seçimleri sonrası bölge illerine seçimi kazanan aynı partiden belediye başkanlarının birbirlerine yaptıkları tebrik ziyaretleri sürüyor. Dem Parti'de Hakkâri Merkez ve ilçelerinde seçimi kazanan Belediye Eş Başkanlarına yapılan ziyaretlerin ardından merkez ve ilçelerdeki Dem Parti Yöneticileri, Yüksekova ve Hakkari Belediye asbaşkanları ile birlikte Van Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

esbaskan3.jpg

Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal'ı makamında ziyaret eden heyette Hakkari Belediye Eşbaşkanı Mehmet Sıddık Akış, Yüksekova Belediye Eşbaşkanı Şoreş Diri, Şemdinli Belediye Eşbaşkan Adayı Naif Eroğuz, Çukurca Belediye Eşbaşkan Adayı Arafat Çetinkaya, Dem Parti Şemdinli İlçe Eşbaşkanı Agit Tekin, Hakkari Eş başkanları Hümeyra Armut ve Kadir Şahin, DEM Parti Yüksekova İlçe Eş Başkanları Ercan Sevmez ve Filiz Saygı yer aldı.

Ziyaret sırasında seçim sürecinde yapılan çalışmalar, yaşanan problemler ve seçim sonrası yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmeler yapılarak fikir alışverişinde de bulunuldu.

esbaskan2.jpg

Zeydan: Ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduk

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, "Bugün Colemêrg, Gever, Şemzînan İl, ilçe eşbaşkanlarımız, yöneticilerimiz, Colemêrg, Gever belediye eş başkanlarımız, Şemzînan eş başkan adayımız, İl genel ve belediye meclis üyelerimiz bizleri ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduk. Tüm arkadaşlarımızın emeklerine sağlık" açıklamasında bulundu.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.