Basın toplantısını bastılar

Basın toplantısını bastılar

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Real Madrid'de coşku tavan yaptı. Ciddiyetiyle tanınan Ancelotti'nin basın toplantısını futbolcuların baskınına sahne oldu.

Portekiz'de oynanan finalde Atletico Madrid'i uzatmada 4-1 yenerek, Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid'in teknik patronu Carlo Ancelotti, "Beraberlik golünü atacağımıza inandık. Çok zorlandık, acı çektik ama sonunda bu kupayı kazanmayı hak ettik. Atletico Madrid çok iyi kapandı. Tüm enerjimizle gol aradık ve Sergio Ramos'un golü bize çok güç verdi. Gareth Bale'in attığı gol ile maç değişti. " şeklinde konuştu.

İspanyol ekibine imza attığında, Başkan Florentino Perez'in kendisine "10. Şampiyonlar Ligi kupası eksik" dediğini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, "Başkan, artık bu kupaya sahibiz" ifadelerini kullandı. 

İtalyan teknik adamın açıklama yaptığı sırada Real Madrid futbolcuları, bir anda basın toplantısının yapıldığı salonda belirdi. Ancelotti'nin etrafını saran oyuncular, kameraların karşısında tezahürat yaparak şampiyonluğu kutladı. Busürpriz karşısında şaşkına dönen 54 yaşındaki hoca, bir süre tezahüratlara eşlik ettiktan sonra basın toplantısına devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.