Basın Açıklamasına Davet

Basın Açıklamasına Davet

Hakkari’deki Amatör Spor Kulüpleri, yaptıkları açıklamayla yarın düzenleyecekleri basın açıklamasına katılım çağrısında bulundu.

Hakkari Amatör Spor Kulüpleri yöneticileri Şehir Stadı’nın kaldırılması ve yerine alternatif alanların oluşturulmaması ile ilgili tepkilerini dile getirerek, 23 Mayıs Cuma günü belediye binası önünde saat 18.00’de düzenleyecekleri basın açıklaması öncesi ildeki STK temsilcileri başta olmak üzere tüm Hakkari halkına katılım çağrısında bulundular. Amatör Spor Kulüpleri adına açıklamayı okuyan Mecit Tekin, Şehir Stadı’nın yıkıldığını, fakat yerine alternatif alanların oluşturulmayacağını öne sürerek, “Türkiye’deki her il gibi stadımızın yenilenmesi, kaldırılmaması için spor camiası, STK ve ilimizdeki duyarlı herkesi bunun karşısında tutum almaya ve yapacağımız basın açıklamasına katılmaya davet ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum