Amedspor'un Bursaspor galibiyeti sonrası Diyarbakır'da büyük coşku

Amedspor'un Bursaspor galibiyeti sonrası Diyarbakır'da büyük coşku

Ofis semtinde toplanan kalabalık grup, Amedspor forma ve atkılarıyla tezahürat yaparak galibiyeti kutladı

DİYARBAKIR - Amedspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'u 2-1 yenerek çeyrek finale çıkması Diyarbakır'da büyük bir coşkuya neden oldu.

Kentin en işlek caddesi olan Ekinciler Caddesi'ndeki Ofis semtinde toplanan kalabalık grup, Amedspor forma ve atkılarıyla tezahürat yaparak galibiyeti kutladı.

Timsah Arena'da oynanan mücadelede ev sahibi Bursaspor'un golünü Tom de Sutter atarken, konuk ekip Amedspor'a galibiyeti ve turu getiren golleri 20. dakikada Ercan Çapar ve 65. dakikada Deniz Naki kaydetmişti.

Amedspor taraftarı alınmadı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda oynanan karşılaşmayı izlemek için tribünlere yaklaşık 15 bin Bursaspor taraftarı geldi. İl Spor Güvenlik Kurulunun kararı gereği maça Amedspor takımının taraftarları alınmadı.

Rakip takım taraftarları için ayrılan bölümde tedbir amaçlı 3 özel güvenlik görevlisinin bulunduğu gözlendi.

Rakip Diyarbakır temsilcisinin oyuncularını sahaya çıkarken ıslıklayan yeşil-beyazlı taraftarlar, kendi futbolcularını ise alkışladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.