Amedspor Iğdır FK maçı ne zaman, bilet fiyatı ne kadar?

Amedspor Iğdır FK maçı ne zaman, bilet fiyatı ne kadar?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta lider konumda bulunan Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlıklarını sürdürüyor. Maçın oynanacağı stadyumda da gerekli düzenlemeler yapıldı.

Ligin bitimine 3 hafta kala en yakın rakibine 6 puan fark atan Amedspor, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Iğdır FK maçına büyük bir kararlılıkla hazırlanıyor. Diyarbakır stadyumunda maç öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı. Çevre düzenlemeleri, saha içi ve soyunma odalarındaki son kontroller titizlikle yapıldı.

Amedspor, Pazar günü saat 15.00'da Iğdırspor'u konuk edecek. Takımın yönetim kurulu maçın bilet fiyatlarını belirledi. Kale arkaları 100, açık tribün 200 ve maraton tribünü bilet fiyatlarının da 400 lira olduğu öğrenildi.

Stadyum Müdürü Serhat Çelik, stadyumun geçen hafta oynanan Diyarbekirspor maçı sonrasında temizliğe başlandığını belirtti. Lavabolar, mescitler ve tribünlerin bakımının yapıldığını ifade eden Çelik, asansörlerin günlük bakımlarının yanı sıra maç öncesi asansörlerin bakımlarının da tamamlandığını söyledi. Ayrıca, stadyumun çim bakımının Süper Lig standartlarında olduğunu vurguladı.

Stadyumun kapasitesinin tamamının maça gelmesi beklenirken, taraftarlardan sahaya zarar vermemeleri ve stadyumu korumaları konusunda hassasiyet göstermeleri istendi. Çelik, Amedspor'un galibiyeti ile sonuçlanacak maç sonrasında taraftarların sahaya inmesine izin verilmeyeceğini belirtti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.