Akşener'den Bahçeli'ye yanıt: İmralı'yla iktidarın görüştüğüne dair duyumum var, yarın küt diye eline mektup gelir

Akşener'den Bahçeli'ye yanıt: İmralı'yla iktidarın görüştüğüne dair duyumum var, yarın küt diye eline mektup gelir

Meral Akşener, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Altılı Masa'nın adayını dış güçler belirleyecek" sözlerine yanıt verdi. Akşener, "İktidar partisinin İmralı'yla görüşme trafiği başlattığına dair. Yarın küt diye eline mektup gelir" dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, FOX TV'de İlker Karagöz ile Çalar Saat programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Akşener, Bahçeli'nin "Altılı Masa'nın adayını dış güçler belirleyecek" sözlerinin hatırlatılması üzerine  "Bu dış güçleri ben hiç göremedim. Hiç merhabamız olmadı ne hikmetse. Eskilere de dönmek istemiyorum iktidar partisi açısından. Sayın Bahçeli'ye tavsiyem, bizlerle uğraşmak yerine, bizim aldığımız bazı duyumlar var iktidar partisinin İmralı'yla görüşme trafiği başlattığına dair. Yarın küt diye eline mektup gelir. Ben açılım falan bilmiyorum. Duyum olarak söylüyorum. İmralı'yla iktidarın görüştüğüne dair duyumum var. Sayın Bahçeli'nin eline küt diye mektup düşer. İstanbul seçimlerinin ikinci turunda olduğu gibi. Bunu nasıl paketleyeceğini düşünmekten zora düşülür. Ortağına da dikkat çekmesinde fayda var" diye konuştu.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.