Ak Partili Özbek'ten Arvas'a çağrı: Bu karardan bir an önce vazgeç

Ak Partili Özbek'ten Arvas'a çağrı: Bu karardan bir an önce vazgeç

Ak Parti esi Hakkari Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, "Milletin desteği olmadan yönetime gelmek vicdanı yaralar" diyerek Van'da seçimi kazanmamasına rağmen mazbata alan Abdulahat Arvas'a kararından vazgeçmesi çağrısında bulundu.

Van'da seçimi kazanan Dem Parti adayı Abdullah Zeydan'ın memnu hakları geri alınası ve mazbatanın Ak Parti adayı Abdulahat Arvas'a verilmesine tepkiler sürüyor.

23. Dönem Ak Parti Hakkari Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, konuyla ilgili X hesabından yaptığı açıklamada milletin desteği olmadan yönetime gelmenin vicdanı yaralayacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim gecesi konuşmasını hatırlatan Özbek, "Ak Parti olarak tüm çabalarımıza rağmen Vanlı vatandaşlarımız tercihini Abdullah Zeydandan yana kullanmıştır. Bize düşen milletimizin seçimine saygı göstermek ve önümüzdeki seçimler için çalışmaktır" dedi.

Arvas'a seslenen Özbek, "Adını, aileni, tüm Vanlıları düşünerek bu karardan bir an önce vazgeçmeni dilerim" çağrısında bulundu.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum