Ak Partili Hüseyin Çelik: Siyasetin yargı eliyle dizayn edilmesi tarihe gömülmeli

Ak Partili Hüseyin Çelik: Siyasetin yargı eliyle dizayn edilmesi tarihe gömülmeli

Ak Parti'nin eski bakanlarından Van'lı Hüseyin Çelik, DEM Partili Abdullah Zeydan'a mazbata verilmemesi kararına dair, "Siyasetin asker ve yargı eliyle dizayn edilmesi, artık geri dönmemek üzere tarihe gömülmelidir" ifadelerini kullandı.

Van’da DEM Parti Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlığına seçilen Abdullah Zeydan’a mazbata verilmemesi kararına Ak Partili isimlerden de tepkiler sürüyor.

"Van’da olup bitenler vahimdir"

Eski bakanlarından Hüseyin Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Ben oldum olası kayyum politikalarına karşı oldum ve hâla da karşıyım. Van’da olup bitenler vahimdir. Dem partiden Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen şahsın seçilme ehliyeti yoksa aday olmasına niçin müsaade ettiniz? Siyasetin asker ve yargı eliyle dizayn edilmesi, artık geri dönmemek üzere tarihe gömülmelidir”

"Dem’in 14 belediyenin hepsini alması tek başına ibret alınması gereken bir sonuçtur"

Çelik, yaşananların Ak Parti’ye zarar verdiğini belirterek, “Kayyum atamalarından sonra siyasi olarak hiçbir şey elde edilmediği, aksine daha önce alınan belediyelerin de kaybedildiği ortada iken hangi akılla bu iş sürdürülür? Van’da Dem’in 14 belediyenin hepsini alması tek başına ibret alınması gereken bir sonuçtur. Zaten ekonomik zorluklarla boğuşan Van’ı kaosa sürüklemenin bir anlamı var mı?” ifadelerini kullandı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.