Ağıralioğlu'nun istifa kararının ardından Akşener, randevuyu iptal etti

Ağıralioğlu'nun istifa kararının ardından Akşener, randevuyu iptal etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisiyle görüşmeden önce istifa kararını duyuran İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’yla randevusunu iptal etti.

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısıyla Millet İttifakı'na eleştiriler getirmesinin ardından bugün Habertürk'ten Mehmet Akif Ersoy'a mesaj atarak yarın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le görüşeceğini ve istifa edeceğini açıkladı.

ANKA'ya konuşan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu haberler üzerine; “İstifa müessesi kişinin tek taraflı bir karar verme usulüdür. Böyle bir düşünce ve tutumun ifadesidir. Dolayısıyla Sayın Genel Başkanımızla bu kapsamda bir görüşme yapılması düşüncesi de anlam ve önemini yitirmiştir. Herhangi bir görüşme gerçekleşmeyecektir” açıklamasını yaptı.

NE OLMUŞTU?

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti Milletvekili Ağıralioğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP'yi hedef almıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için Altılı Masa'da kendilerine "pusu kurulduğunu" iddia eden Ağıralioğlu, HDP için ise şöyle konuşmuştu:

"Söylüyorum ki HDP'nin olduğu bir denklemde biz terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız. Ben defalarca ifade ettim. HDP'ye oy veren 6 milyon seçmen, herhangi bir partimiz, HDP'ye oy veren vatandaşlarımızın oyunu alabilirse ben bunun övüncüyle yaşarım."

Ağıralioğlu dört gün önce de, "Ben partimden rahatsız değilim, partime ve genel başkanıma yapılandan rahatsız oldum. Ben adaylıktan bağımsız, partime çalışacağım. Emeklerim Cumhurbaşkanı adayına da gider" demişti.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.