Necip Çapraz

Necip Çapraz

Yine bir yıl, yeni bir yıl

Yine bir yıl, yeni bir yıl

Sevgili okurlarım ömrümde ilk defa yılbaşını ailemden uzakta geçirmekteyim.

 

Ömrümde kutladığım veya kutlamadığım tüm yılbaşlarında hep ailemle oldum.Bu yıl, malum kalp rahatsızlığım nedeniyle onlardan ve sizlerden uzak kaldım, aslında sorun bu da değil çünkü İstanbul'da da en az ailem kadar yakın bir çevrem ve okuyucularımız var.

 

En önemli olan şey sağlığımızın iyi ve kontrollü olmasıdır. Bu nedenle sizlere en iyi dileğim sağlıklı olmanızdır. Gerçekten sağlığın yerini hiçbir şey tutamaz.

 

Bunu hayata yeniden gelmiş bir durumda olan birisi olarak söylüyorum.

 

Saygıdeğer okurlarımız 2008 yılını geride bırakırken bu yıl sitemizin okuyucu sayısının ikiye katlandığı haberini de sizlerle paylaşmak istiyorum.

 

Yani günlük sayfa ziyareti 200 bin civarında, gün geçtikçe ibrenin daha yukarılara doğru kalktığını görüyoruz.

 

Dünyada yaşanan kürersel kriz, soykırımlar, ölümler, kan ve gözyaşı her yıl Aralık ayının son gününde dileklerimizde yerini, barış kardeşlik, huzur ve sağlık temennilerine bırakır.

 

Hepimiz iyi dileklerimizle şiddete karşıyız ama bir şekilde şiddettin içindeyiz. Dünyaya yeni düzen çekmeye çalışanlar da bu emellerini şiddet yoluyla yapmaya çalışıyor.

 

Dünyada her alanda gelişme yaşanırken aslında medya alanında da değişimler, ciddi savaşlar olmaktadır. Hatta bazıları sadece medyanın gücüyle savaşmaktadır. Bu nedenle medya sektöründe sık sık yaşanan gelişmeler, el değiştiren gazete, tv vs. iletişim yolları, kirlenen dil, etik olmayan haberler, ekranlarda çarsaf çarsaf kan ve gözyaşı…

 

Sizlere bu gün medya sektöründe yereli aştığımızı, artık küresel bir medya halinde olduğumuzu söyleyebilirim. Tabi ki bunun da bir bedeli, buna göre alınacak pozisyon, duruş ve bunu sürdürmek için aktivasyona ihtiyaç var.

 

Bu duruşumuzun hem maddi hem de manevi baskılar getireceği muhakkak, sorunlar çıktıkça buna karşı direnen hep bizler olacağız.

 

Bu noktaya gelişimizin en büyük unsuru siz değerli okurlarımızın kararlı duruşları, yine üreten aydın gazeteci yazar kadromuzun direngen yapısıdır.

 

Her şeye rağmen bedeninizde sağlık, sokağınızda huzur eksik olmasın dileği ile saygılar sunarım…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Necip Çapraz Arşivi