HDP'nin Şemdinli seçim bürosu açıldı

Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) Şemdinli seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı. Açılışta konuşan HDP Şemdinli Belediye Eş Başkan Adayı Sami Beşer, "Halkımız bunu bilsin ki 31 martta herkese gereken dersi vereceğiz." dedi.

Yüksekova Haber Portalı

31 Martta yapılacak yerel seçimlere az bir süre kalırken, aday çıkartan siyasi partiler de seçim çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda HDP, Şemdinli seçim bürosunu; il, ilçe teşkilatları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla açtı.

Düzenlenen açılış törenine, HDP Hakkari Milletvekili Sait Dede, Hakkari eski milletvekilli Hamit Geylani, Hakkari HDP İl Teşkilatı, HDP Yüksekova İlçe teşkilatı, HDP'nin Yüksekova, Şemdinli, Esendere, Büyükçiftlik Belediye Eş Başkan adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhuriyet Caddesinde bir araya gelen çok sayıda kişi, açılışın olduğu yere kadar yürüdü. Burada HDP Hakkari Milletvekili Sait Dede ve belediye başkan adayları konuşma yaptı. Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılış kurdelesi kesilirken, açılışa katılan vatandaşlar davul zurna eşliğinde halay çekti.

s1-131.jpg

Açılışta vatandaşlara seslenen HDP Şemdinli Belediye Başkan Adayı Sami Beşer , "Bugün burada toplandığınız için hepinize teşekkür ederim. Halkımız bunu bilsin ki 31 martta herkese gereken dersi vereceğiz. Halkımıza söz veriyorum, bunu hep birlikte başaracağız." dedi.

s2-103.jpg

s3-065.jpg

s4-037.jpg

s5-019.jpg

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Benzer Videolar