Zernek Barajı’na uçan araçtaki Yüksekovalı gençlerin kimlikleri belirlendi

Van-Hakkari kara yolu üzerindeki Zernek Barajı’na uçan otomobilde bulunan Yüksekovalı üç gençten ikisi hayatını kaybetti, bir gencin ise arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

Van-Hakkari kara yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan otomobilin Zernek Barajı’na uçması sonucu araçta bulunan üç gençten ikisi yaşamını yitirdi. Yüksekovalı oldukları öğrenilen gençlerden Rojhat Durğun (21) ve Cihat Durna (22), ekiplerin çalışmasıyla sudan çıkarılırken, diğer genç Furkan Özdemir’e ulaşmak için arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. Hayatını kaybeden Rojhat Durğun ve Cihat Durna’nın cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından Yüksekova’da toprağa verilecek.

Öte yandan kazada yaşamını yitiren Cihat Durna’nın, Yüksekova Şoförler Odası Başkanı Selami Durna’nın amcaoğlu olduğu; kayıp genç Furkan Özdemir’in ise Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir’in amcaoğlu olduğu öğrenildi.

Kazanın, Best Van Turizm’de çalışan üç gencin izinli olarak Van’a gittikleri ve dönüş yolunda henüz bilinmeyen bir nedenle aracın kontrolden çıkarak baraja uçması sonucu meydana geldiği belirtildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNDEM Haberleri