Zap Vadisi'nde Okul Sporları Kros Yarışması düzenlendi

Hakkari'nin Zap Vadisi'nde, 'Okul Sporları Kros Yarışması' düzenlendi. İl ve ilçelerdeki çeşitli okullardan 250 sporcunun katıldığı yarışmada kızlar 3, erkekler ise 5 kilometre Zap Suyu kenarındaki yolda koşarak, dereceye girebilmek için ter döktü.

Hakkari- Van yolunun 30'uncu kilometresindeki Erziki ile Kırakdağ köyleri arasındaki bölgede, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından '2018- 2019 Okul Sporları Kros Yarışması' düzenlendi.

Yarışmaya katılan 250 kız ve erkek sporcu, dereceye girebilmek için etrafı dağlarla çevrili derin Zap Vadisi'nde ter döktü.

Zap Suyu'nun kenarındaki Hakkari- Van yolunda gerçekleştirilen yarışmaya katılan kızlar 3, erkekler ise 5 kilometre koştu.

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı kros yarışmasında dereceye giren sporculara, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal ödüllerini verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri