Yüksekova'da üzerine duvar yıkılan kadın öğretmenin durumu stabil

Yüksekova'da inşaat halindeki binanın 4. katına harç döken beton mikserinin basıncı fazla uygulaması nedeniyle yıkılan bitişiğindeki dairenin duvarı altında kalan kadın öğretmenin durumunun stabil olduğu belirtildi.

YÜKSEKOVA  - Hacı Ömer Sabancı Caddesi'nde inşaat halindeki bir binanın dördüncü katında süren beton dökme çalışması sırasında, yan tarafındaki binanın duvarının içe doğru çökmesi sonucu ağır yaralanan 30 yaşındaki Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Kumru Konak’ın tedavisi sürüyor.

Van Özel İstanbul Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren kadın öğretmenin dün tedavilere cevap verdiği belirtilirken bugün de durumunun stabil olduğu bildirildi.

Öte yandan İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Özmen ve kadın öğretmenin meslektaşları ile ailesinin de hastane önündeki bekleyişlerini sürdürdüğü öğrenilirken, Eğitim-Sen Yüksekova Şubesi çalışanları ile mesai arkadaşları da kadın öğretmene geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

-Olayın geçmişi

Hacı Ömer Sabancı Caddesi'nde inşaat halindeki bir binanın dördüncü katında süren beton dökme çalışması sırasında, yan tarafındaki binanın duvarı içe doğru çökmesi sonucu dairede oturan 30 yaşındaki Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Kumru Konak, yıkılan duvarın enkazı ile beton mikserinden dökülen harcın altında kalmıştı.
Komşularının yardımıyla bulunduğu yerden ağır yaralı olarak çıkarılan Konak, önce Yüksekova Devlet Hastanesine ardından ambulans helikopter ile Van'a gönderilmişti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (11)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNDEM Haberleri