Yüksekova’da su hattı ve yol çalışmaları denetlendi

Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Şoreş Diri, Güçlü (Peylan) Mahallesi’nde devam eden TOKİ konutları ve yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, zarar gören su hattı ile ilgili bilgi aldı. Diri, “Amacımız kış gelmeden bütün çalışmalarımızı tamamlamak” dedi.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Güçlü (Peylan) Mahallesi’nde yapılan 180 TOKİ konutu ve bağlantı yollarındaki çalışmalar sürüyor.

Çalışmalar sırasında 320 metrelik içme suyu hattının zarar görmesi nedeniyle bazı mahallelere üç gündür su verilemedi. Belediye Eş Başkanı Şoreş Diri, mahallede devam eden yol ve konut inşaatlarını yerinde denetledi. Diri, yetkili firma temsilcilerinden ve belediye ekiplerinden detaylı bilgi aldı.

Denetim sırasında açıklamalarda bulunan Diri, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için ekiplerin yoğun mesai harcadığını belirterek şunları söyledi:

“Güçlü (Peylan) Mahallemizde devam eden 180 konutluk TOKİ projesiyle birlikte yol çalışmalarında bazı aksaklıklar yaşandı. Çalışmalar sırasında su boru hattımız zarar gördüğü için üç gündür bazı mahallelerimize su veremedik. Ancak ekiplerimiz kısa sürede müdahale ederek sorunları gidermeye başladı. Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz koordineli şekilde sahada çalışmalarını sürdürüyor. Amacımız ve gayemiz, kış gelmeden bütün altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlamak.”

“Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için hem yol çalışmalarını hem de su hattı onarımlarını yakından takip ediyoruz” diyen Diri, ilçenin her mahallesinde çalışmaların aralıksız devam ettiğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri