Yüksekova’da dün etkili olan yağmur, gece saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Hava koşullarındaki bu değişimle birlikte ilçe merkezinde altyapı hatlarının kontrolü ve olası tıkanıklıkların giderilmesi için çalışma yürütüldü.
Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çarşı merkezinde farklı noktalarda su baskınları ve tıkanmalara karşı kanalizasyon giderlerini açma çalışmaları gerçekleştirdi. Ekipler, özellikle yağış nedeniyle tıkanan rögar ve gider hatlarında temizlik yaptı.
Belediye ekipleri yağışların etkisini sürdürmesi ihtimaline karşı saha çalışmalarına devam edeceklerini, olası olumsuzlukların önüne geçilmesi amacıyla kontrolleri sürdüreceklerini belirtti.