Yüksekova’da park halindeki okul servisi alev aldı

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde. park halindeki okul servisinde çıkan yangında araç kullanılamaz hale geldi.

Yüksekova’nın İnanlı Mahallesi’nde park halindeki bir okul servisinde yangın çıktı. Edinilen bilgilere göre, öğrencileri okula bıraktıktan sonra bir evin önüne park edilen 30 AAB 391 plakalı okul servisinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Aracın Emirhan Atlı’ya ait olduğu öğrenildi.

Yangın sırasında araçta kimsenin bulunmaması olası bir facianın önüne geçti. Alevleri fark eden vatandaşlar yangını kendi imkânlarıyla söndürmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine durum Yüksekova Belediyesi İtfaiye ekiplerine bildirildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangın sonrası okul servisi tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri