Yüksekova'da o okulun da yıkımına başlandı

Yasağın kısmen kaldırıldığı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, yıkım çalışmaları başlatılan Muharrem Malazgirt Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesinin ardından, Vali Erdoğan Gürbüz İlk ve Orta Okulunda da yıkım çalışmalarına başlandı.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Sokağa çıkma yasağının 06.00 ile 22.00 saatleri arasında kaldırıldığı Yüksekova'da, ağır hasar gören okullardaki yıkım çalışmaları sürüyor. İki hafta önce yıkımına başlanan Orman Mahallesi’ndeki Muharrem Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ardından, çatışmalarda en çok hasar gören okullardan bir diğeri olan Cumhuriyet Mahallesinin Kani Heyder Caddesindeki 12 derslikli, 1200 öğrencisi olan Vali Erdoğan Gürbüz İlk ve Orta Okulu binasında da yıkım çalışmalarına başlandı.

İş makineleri güvenlik önlemleri altında yıkım çalışması yaparken, işçiler de sağlam kalan malzemeleri dışarıya çıkarttı.

Yıkım kararı olan diğer dokuz okulda da önümüzdeki günlerde yıkım çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri