Yüksekova’da Newroz alanında temizlik ve düzenleme çalışması

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 18 Mart’ta yapılacak Newroz kutlamaları öncesi hazırlık çalışmaları başladı. Kutlamanın yapılacağı alanda belediye ekipleri temizlik ve düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

DEM Parti tarafından organize edilen, Yüksekova’da 18 Mart’ta yapılacak olan Newroz kutlamalarına ilişkin hazırlık çalışmaları başladı. Kutlamanın yapılacağı Karayolları karşısında bulunan eski futbol sahasında Yüksekova Belediyesi ekipleri moloz ve kalan kar kütlelerini temizledi. Sahada özellikle çevre temizliği yapıldıktan sonra zeminde stabilize işlemleri yapıldı.

18 Mart’ta saat 11.00 ile 16.00 arasında yapılması planlanan programa çeşitli konuşmacılar ve sanatçılar katılacak. Etkinlikte katılımcı olarak Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır, Hakkari Milletvekilleri Öznur Bartın, Onur Düşünmez ve Vezir Coşkun Parlak’ın yer alacağı belirtildi.

Kutlama programında ayrıca sanatçılar Sipan Xelat ve Senar Renda sahne alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri