Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Kültür Sanat Sokağı’nda “Kardeşler” işletmesi açıldı. Hüseyin Düzen ve Çiğdem Düzen tarafından hizmete giren iş yerinde 10 kişinin istihdam edileceği belirtildi. İş yeri, bölge halkına kaliteli bir yemek deneyimi sunmayı amaçlıyor.
İşletme sahiplerinden Hüseyin Düzen, açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Yüksekova’da böyle bir iş yeri açarak hem ilçemize yeni bir hizmet kazandırmak hem de 10 kişiye ekmek kapısı açmak bizim için büyük bir mutluluk. Amacımız kaliteli hizmet sunarken aynı zamanda ilçemizde istihdama katkı sağlamak. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz.”
İşletme sahiplerinden Çiğdem Düzen ise, “Uzun süredir bu hazırlığı yapıyorduk. Bugün bu açılışı gerçekleştirmek bizim için gurur verici oldu. İlçemizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hareket ettik ve istihdam yaratmak önceliğimizdi. Katılım gösteren herkese teşekkür ederiz” dedi.