Yüksekova'da genç girişimci Merve Kaya tarafından ilçenin İpekyolu Caddesi üzerinde "Orkide Çiçekçilik" isimli bir iş yeri hizmete açıldı. İsmet Alkan Anadolu Lisesi karşısında konumlanan dükkânın açılışına çok sayıda esnaf ve davetli katıldı.
İş yerinde canlı ve yapay çiçek satışı, gelin arabası süsleme, gelin buketi, kına malzemeleri, gelin tacı ve duvak gibi ürünlerin satışının yapılacağını belirten Merve Kaya, uzun süredir bu hayali kurduğunu ifade etti.
Kaya, "Bir süredir çiçekçilik alanında bir iş yeri açmak istiyordum. Ailemin desteğiyle, böyle bir hizmete ihtiyaç duyulan bir konumda bu işi hayata geçirmenin gururunu yaşıyorum. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilerimize ve aileme teşekkür ederim" dedi.
Açılış töreni verilen kokteyl ile sona erdi.