Yüksekova’da fırtına okulun çatısına zarar verdi

Şiddetli rüzgarın etkisiyle Vali Erdoğan Gürbüz Ortaokulu’nun çatısında hasar oluştu. Yetkililer, vatandaşlara uyarıda bulundu.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına, günlük yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Hakkari Valiliği şiddetli fırtına nedeniyle eğitime 1 gün ara verirken ilçenin Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Vali Erdoğan Gürbüz Ortaokulu da fırtınadan zarar gördü.

Okulun çatısında meydana gelen hasar vatandaşlar tarafından fark edildi. Şiddetli rüzgarın etkisiyle çatının bir bölümünün kalktığı görüldü. Çevredeki vatandaşlar durumu okul idaresine bildirildi.

Okul yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, hasar gören çatıya yaklaşılmaması gerektiği belirtilerek, vatandaşların güvenliği için dikkatli olmaları istendi. Hasarın giderilmesi için gerekli çalışmaların sabah saatlerinden itibaren başlatılacağı öğrenildi.

Yetkililer, bölgede etkisini sürdüren fırtına nedeniyle benzer olumsuzlukların yaşanabileceğini belirterek, vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaya çağırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri