Yüksekova MYO’da “üniversite kültürü semineri” düzenlendi

Hakkari Üniversitesi Yüksekova Meslek Yüksekokulu’nda “Üniversite Kültürü Semineri – Öğrenci Sunumları” etkinliği akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Hakkari Üniversitesi Yüksekova Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanlığı tarafından düzenlenen “Üniversite Kültürü Semineri – Öğrenci Sunumları” etkinliği, Yüksekova Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda yapıldı. Programa akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

Etkinlik kapsamında, öğrencilerin araştırma ve raporlama becerilerinin geliştirilmesi, ele aldıkları konuları akademik sunumlara dönüştürmeleri ve sunum yetkinliklerinin artırılması hedeflendi. Bu doğrultuda, daha önce belirlenen öğrenciler tarafından çeşitli bakanlıklara ilişkin hazırlanan sunumlar gerçekleştirildi.

Yapılan sunumlar; konuya hâkimiyet, ifade kabiliyeti, sunum içeriği ve zaman yönetimi ölçütleri dikkate alınarak Dr. Öğr. Üyesi Sibel Canan, Dr. Öğr. Üyesi Sedat Kesici, Öğr. Gör. Burhan Yılmaz ve Öğr. Gör. Dr. Ali Can Gözcü tarafından değerlendirildi.

Etkinlikle birlikte, dinleyici olarak katılan öğrencilerin Türkiye’deki bakanlık sistemi, ilgili, ilişkili ve bağlı kurumlar ile bakanlıkların yürüttüğü çalışmalar ve son dönem faaliyetler hakkında bilgi ve farkındalık kazanmalarının amaçlandığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri