Yüksekova Belediyesi'nden Eski Kışla Mahallesi'ne parke taşı çalışması

Yüksekova Belediyesi, Eski Kışla Mahallesi'nde yol çalışması yaptı. Mahalle sakinleri, toz ve çamurdan kurtuldukları için belediyeye teşekkür etti.

Yüksekova Belediyesi, ilçeye bağlı Eski Kışla Mahallesi'nde ilk kez parke taşı çalışması gerçekleştirdi.

Yıllardır çamur ve toprak yollarla mücadele eden mahalle sakinleri, yapılan hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek belediyeye teşekkür etti.

Eski kışla mahallesinde yaşayan Heci Ramazan Tekin, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi:

“Allah Yüksekova Belediyesi’nden razı olsun, bizi çamurdan ve tozdan kurtardı. 50 yıldır bu mahallede yaşıyorum, 40 yıldır yollarımız toprak ve çamurdu. Bu yıl yolumuzu yapıyorlar, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah kalan yollar da seneye tamamlanır.” dedi.

Bir diğer mahalle sakini Rendi Eslen ise çocuklarını okula götürmekte zorlandıklarını belirterek “Biz gerçekten çok mağdurduk. Tozdan çamurdan çocuklarımızı okula götüremiyorduk. Şimdi evimizin önüne kadar yol yapıldı. Belediyenin bu hummalı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Eski kışla mahallesi muhtarı Fehim Akgül ise “Mahallemiz kadim bir mahalledir. 1932’de Yüksekova Belediyesi kurulduğundan bu yana burada hiçbir yol yapılmamıştı. İki yıldır sadece eski kışla değil, orman mahallesi başta olmak üzere birçok mahallede çalışmalar sürüyor. Belediye eşit şekilde hizmet götürüyor. Halkımız da bu hizmetlerden memnun. Bugün çok mutluyuz, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Mahalle sakinlerinden Özcan Taş da “Daha önce defalarca müracaat etmiştik, bugün yollarımız yapıldı. Belediyenin bu yılki hizmetleri çok iyi. Sadece bizim mahallemizde değil, tüm mahallelerde çalışma var. Bu hizmetlerden dolayı belediye yetkililerine teşekkür ediyoruz.” diye belirtti.

Yapılan yol çalışmalarını Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı İhsan İşbilir ve Belediye Meclis Üyesi Muhyettin Han da sahada yakından takip etti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNDEM Haberleri