YESO’dan Yüksekova esnafına çağrı

Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’ndan Yüksekova esnafına çağrı.

Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası (YESO) Başkanı Vedat Çoğaç, ilçe merkezinde başlatılan yol çalışmalarının sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için esnafa iş yerlerine ait su hattı bağlantılarını biran önce tamamlamaları çağrısında bulundu. 

Çoğaç Yüksekova Haber Portalı’na yaptığı açıklamada, “Belediyemizin üst yapı çalışmaları kapsamında ilçemizin birçok yerinde özellikle Cengiz Topel Caddesi ve ara sokaklarda başlattığı yol asfaltlama çalışmalarının tamamlanması ve sağlıklı bir sonuç alınabilmesi için kanalizasyon ve yeni su şebekesi hatlarını çekmeyen esnaf ve sanatkarlarımızın daha fazla duyarlılık gösterip çalışmaların aksamaması adına yeni hat ve bağlantılarını biran önce tamamlamaları gerekmektedir. Bu anlamda bizler de Oda olarak esnafımızın göstereceği çaba ve hassasiyetinden dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNDEM Haberleri