YESO: Kenetlen Yüksekova

Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı (YESO) tarafından ilçedeki mülk sahiplerine, koronavirüs nedeniyle iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnaflara yardımcı olunması çağrısı yapıldı.

Yüksekova'da koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında birçok iş yeri salgın geçene kadar faaliyetlerine ara verdi. Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı (YESO), mülk sahiplerine çağrıda bulundu.

Yapılan çağrıda şöyle denildi: 

"Yüksekova ilçemiz ve ilçemize bağlı bedelerin duyarlı mülk sahipleri Koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında faaliyetlerini durduran esnaf ve sanatkarlarımız olan işletme sahiplerinden KİRA ALMA... Koronavirüs salgını kontrol altına alınıncaya kadar ilçemizde esnaflarımız ayakta kalabilsin, yanlarında çalışanlar işsiz kalmasın, şehrin ekonomisi canlı kalsın. Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı"

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNDEM Haberleri