Yemek Hizmeti Alımı, Dağıtımı ve Sonrası Alım İşi

Yemek hizmeti alınacaktır

YEMEK HİZMETİ ALINACAKTIR

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

YEMEK HİZMETİ ALIMI DAĞITIMI VE SONRASI İŞİ hizmet alımı 4734 sayılı Kamuİhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadeceelektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yeralmaktadır:

İKN​: 2025/1056931

1- İdarenin

a) Adı​: SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

b) Adresi​: Zeynel Bey Yerleşkesi Keklikpınar Mah. Pınarlar Caddesi MerkeziKafeterya Binası 30000 Merkez/Hakkari HAKKARİ MERKEZ/HAKKARİ

c) Telefon ve faks numarası​: 04382121212 - 4382121211

ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2- İhale konusu hizmet alımın

a) Adı​: YEMEK HİZMETİ ALIMI DAĞITIMI VE SONRASI İŞİ

b) Niteliği, türü ve miktarı​: 317400 adet yemek hizmeti alımı

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içindebulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

c) Yapılacağı/teslim edileceği yer​: 1) Kampüs (Zeynelbey Yerleşkesi) Merkezi Personelve Öğrenci Yemekhanesi 2) Rektörlük Hizmet

Binası (Sosyal Tesis) Yemekhanesi 3) Kampüs Sosyal Bilimler Binası Personel ve Öğrenci Yemekhanesi Yüksekova İlçe Merkezinde; 4)Yüksekova Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi, olmak üzere toplam 4 yerleşkemizde Akademik, İdari personel ve öğrencilerimize yemek servis ve dağıtımı yapılacaktır. Belirtilen yemekhaneler ayrı yerleşkelerde bulunmaktadır. Ayrıca birimlerin taşınması veya yer değiştirmesi durumlarında yüklenici firma idarenin belirleyeceği yerlerde yemek hizmeti verecektir.

ç) Süresi/teslim tarihi​: İşe başlama tarihi 30.09.2025, işin bitiş tarihi 29.09.2026

d) İşe başlama tarihi​: 30.09.2025

3- İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati​: 26.08.2025 - 11:00

b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin : Hakkari Üniversitesi Zeynel BeyYerleşkesi Keklikpınar Mah. Merkezi Kafeterya SKS Daire

açılacağı adres)​Başkanı Odası

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesindeuygulanacak kriterler:

4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

4.1.1.3. İhale konusu işin yerine getirilmesi için alınması zorunlu olan ve ilgili mevzuatında o işiçin özel olarak düzenlenen sicil, izin, ruhsat vb. belgeler,

İşletme Kayıt Belgesi

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;

4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklıkoranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/ üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.

4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğinyarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarakbu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.2.1. İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilanço bilgileri:

Sunulan bilanço veya eşdeğer belgelerde;

a) Cari oranın (dönen varlıklar/kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olduğunu,

b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/toplam aktif) en az 0,15 olduğunu,

c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50’den küçük olduğunu ve belirtilen üç kriterin birlikte sağlandığını göstermek üzere yıl sonu bilanço belgelerine ilişkin bilgileri belirtebilirler.

Yukarıda belirtilen kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerine ilişkinbilgileri sunabilirler. Bu takdirde, son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.

4.2.2. İş hacmini gösteren belgeler:

a) İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait toplam ciroyu gösteren gelir tablosu,

b) Hizmet işleri ile ilgili ciro tutarını gösteren belgeler, Bu belgelerden birinin sunulması yeterlidir.

Toplam cironun teklif edilen bedelin %25'inden , hizmet işleri ile ilgili cironun ise teklif edilen bedelin %15'inden az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilir.

https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/Ilan/IlanDurum.aspx

1/2

21.07.202514:14

İlanÖnizleme

Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Butakdirde son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanamadığına bakılır.

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler:

Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklifedilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.

4.3.2. Kapasite raporuna ait bilgiler:

Yüklenicinin, idarenin mutfağında YEMEK ÜRETİLEMEMESİ durumunda veya mutfak tesisatlarında arıza durumlarında ve benzeri durumlarda personel ve öğrencininyemek ihtiyacını hızlıca karşılayabilmesi için Hakkari Belediyesi il sınırları içerisindegünde 1500 adetten (en yüksek dönemde 2500 adet yemek üretileceği öngörülüp ) aşağıolmamak üzere yemek üretecek Mutfağının bulunması veya noter onaylı sözleşme yapacağı, Hakkari Belediye sınırları içinde başka bir yemekhane mutfağı temin ederekkarşılamak zorundadır. Yüklenici Mutağın kendi malı veya kiralamış olduğu mutfakla ilgili belgeyi ihale dosyasında sunacaktır.

İstekliler, Yemek üretim işiyle ilgili üretim ve imalat kapasitesine ilişkin Ticaret ve SanayiiOdasından veya mensubu olduğu Esnaf ve Sanatkarlar odasından alınan ve

ihale veya son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresini doldurmamış en az 750 kişilik(gün/tabldot) kapasite raporunu teklif dosyası içerisinde sunacaktır.

(Üniversitemiz günlük yemek ihtiyacı maksimum 1500 gün/tabldotdur.)

4.3.3. Kalite ve standarda ilişkin belgelere ait bilgiler:

TS 13075

TS 8985

YEMEK ANALİZİ

Kalite yönetim sistem belgesi Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite edilen belgelendirme kuruluşları veya Uluslararası Akreditasyon Forumu Karşılıklı TanınmaAntlaşmasında yer alan ulusal akreditasyon kurumlarınca akredite edilmiş belgelendirmekuruluşları tarafından düzenlenmesi zorunludur. İsteklilerden bu bilgilerin tevsik edilmesininistenilmesi halinde, söz konusu belgelerin, bu belgelendirme kuruluşlarının, UluslararasıAkreditasyon Forumu Karşılıklı Tanınma Antlaşmasında yer alan ulusal akreditasyon kurumlarınca akredite edilmiş belgelendirme kuruluşu olduklarının ve bu kuruluşlarca düzenlenen belgelerin geçerliliğini sürdürdüğünün, Türk Akreditasyon Kurumundan alınacakbir yazı ile teyit edilmesi gerekir. İhale tarihi veya bu tarihten önceki bir yıl içinde alınan teyit yazıları geçerlidir. Ancak, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite edildiği duyurulan belgelendirme kuruluşları tarafından düzenlenen ve TÜRKAK Akreditasyon Markası taşıyanbelge ve sertifikalar için Türk Akreditasyon Kurumundan teyit alınması zorunlu değildir. Bu belgenin ihale tarihinde geçerli olması yeterlidir.

İş ortaklıklarından birinin istenilen belgeye ilişkin bilgiyi belirtmesi yeterlidir.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:

4.4.1.

Kamu veya Özel Sektörde yapılmış olan her türlü yemek hizmeti alımı, benzer iş olarakkabul edilecektir.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecekolanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak,teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birimfiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir.İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutardageçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.

14. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:

İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (R) : Malzemeli Yemek/0,79

Aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi : Teklifi sınır değerin altında kalan isteklilerdenKanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Sıra No Açıklama Birimi Miktarı 1 Yemek Hizmeti Alımı,Dağıtımı ve Sonrası İşi adet 316.800 2 Yemek Hizmeti Alımı,Dağıtımı ve Sonrası İşi (Glutensiz Yemek (AllergenYemek) adet 600 Okas Kodu Okas Açıklaması 553210001 Malzemeli Yemek

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlan Haberleri