Serap Yağız bu akşam BKM'de sahne alacak

Serap Yağız'ın Tiyatro Dünyasının önde gelen isimlerle hazırladığı yeni albümü Tiyatro Şarkılarının tanıtım konseri bu akşam BKM'de yapılacak.

YÜKSEKOVA HABER 

Serap Yağız'ı Tiyatro dünyası'nın önde gelen isimlerle hazırladığı ve geçtiğimiz ay müzik marketlerdeki yerini alan ve beğeni toplayan yeni albümü Tiyatro Şarkıları'nın tanıtım konseri bu akşam Beşiktaş Kültür Merkezi'inde yapılacak. Erkan Can, Cem Davran, Derya Alabora gibi tiyatronun önde gelen isimlerinde sahne alacağı konserin saat 21.00. başlayacak. 

Genç şarkıcı Serap Yağız'ın aynı zamanda 3'üncü albümü olan Tiyatro Şarkıları geçtiğimiz ay Seyhan Müzik etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı.

Lüküs Hayat, Zilli Zarife, Keşanlı ali Destanı gibi Türk Tiyatrosu'nun unutulmaz eserlerinin müziklerinden oluşan çalışmada yine tiyatronun yaşayan efsaneleri de düetleriyle eşlik etti. Albüme eşlik eden Erkan Can, Cem Davran, Derya Alabora Sema Moritz, Serkan Keskin, Çağlar Çorumlu, Sema Moritz, Sacit Akel ve Tülay Günal'ın da sahnede yer alması bekleniyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KÜLTÜR / SANAT Haberleri