Şemdinli Belediye Başkanı Saklı, Orman yangını paylaşımları için 'yaygara' dedi

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı ilçede meydana gelen orman yangını ile ilgili sosyal medyadaki paylaşımlar için 'yaygara' diyerek yangının kontrol altına alındığını söyledi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Nêrkole köyünde bulunan ormanlık alanda dün akşam saatlerinde yangın çıktı. Giderek etkisini artıran yangın kısa süreliğine dursa da halen devam ederken Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı yangınla ilgili twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. 

#Semdinliyanıyor etiketi ile vatandaşların yaptığı paylaşımları "yaygara" olarak niteleyen Saklı, "#Semdinliyanıyor etiketi ile paylaşılan ve koparılan yaygara gerçeği yansıtmamaktadır. Örtü altı yangını denilen ot ve kurumuş bitkilerin yanması kontrol altına alınmıştır. Kaymakamımız Sn@ykp_gvn Başkan Vekilimiz Sn M. Halit Alp ve protokol üyeleri yangın bölgesini inceledi" ifadelerini kullandı. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNDEM Haberleri