Selma Karay Yüksekova’da toprağa verildi

Van-Hakkari karayolunda tırla çarpışan otomobilde ağır yaralanan Selma Karay, günlerdir süren tedavisinin ardından hastanede yaşamını yitirdi. Karay, Yüksekova'da düzenlenen törenle toprağa verildi.

Van-Hakkari karayolunun Zernek Barajı mevkiinde meydana gelen feci kazada ağır yaralanan Selma Karay, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Selma Karay’ın cenazesi, hastanedeki işlemlerin ardından memleketi Yüksekova’nın Gürdere (Civyan) köyüne getirildi. Aynı kazada altı gün önce Alihan Karay, eşi Aysel Karay ve kızları Gülşen Karay Han da yaşamlarını yitirmiş, Gürdere köyünde düzenlenen törenle toprağa verilmişlerdi. Bugün ise gelinleri Selma Karay da aynı köyde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine; Yüksekova Belediye Eş Başkanları Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri, DEM Parti Yüksekova İlçe Eş Başkanı Ercan Sevmez, Hakkari Barosu Başkanı Ergün Canan, Hakkari İl Genel Meclisi Eş Başkanı Feyyaz Dara, eski milletvekilleri Sait Dede ve Esat Canan, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Abdurrahman Pınar, eski belediye başkanları Salih Yıldız ve Nejdet Buldan, kanaat önderleri, kurum temsilcileri ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Defin işlemlerinin ardından taziye yeri, Yüksekova Yeni Mahalle’de Hacı Şükrü Karay’ın evi olarak belirlendi.

Taziye dilekleri için iletişim numarası:

Hamit Karay: 0532 771 75 03

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri