Öz Harman Yüksekova Şubesi hizmete girdi

Cengiz Topel Caddesi üzerinde açılan Öz Harman’ın Yüksekova şubesi, yoğun katılımla hizmete girdi. Açılışa kamu yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Yüksekova’da kuruyemiş ve doğal ürünler üzerine faaliyet yürüten Öz Harman, ilçedeki ilk şubesini bugün saat 14.00’te düzenlenen törenle açtı. Şube, Cengiz Topel Caddesi üzerindeki Orient İş Merkezi karşısında hizmet vermeye başladı.

Açılış programına Yüksekova Kaymakamı Mustafa Akın, Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanları Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri, AK Parti Yüksekova İlçe Başkanı Burhan Yaşar, esnaf temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Kuruyemişlerin tadı güzel, hizmetin hayırlı olmasını diliyorum”

Açılışta kısa bir konuşma yapan Kaymakam Mustafa Akın, işletmenin Yüksekova’ya katkı sunmasını temenni ederek, “Bugün burada yeni bir işletmenin açılışına katıldık. Kuruyemişlerin tadına baktık, gayet güzeldi. Bu tür yatırımlar ilçemizin ekonomik canlılığına katkı sağlıyor. İşletme sahiplerini tebrik ediyorum, Yüksekova halkı için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Açılışın ardından protokol üyeleri ve misafirler şubeyi gezerek ürünleri inceledi. İşletme tarafından katılımcılara çeşitli kuruyemiş ve doğal ürünlerden ikramlar sunuldu.

“Sofralarınıza doğallığı, emeği ve bereketi taşıyoruz”

Öz Harman Yüksekova Şubesi yetkilisi Hacı Çetinkaya, açılışta yaptığı açıklamada, hemşehrileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugün burada yalnızca bir dükkân açmadık; sofralarınıza doğallığı, emeği ve bereketi taşıyoruz. Öz Harman bizim için sadece bir marka değil, aynı zamanda güvenin ve dostluğun da simgesi. Uzun yıllardır farklı şehirlerde hizmet verdik, şimdi ise kendi memleketimizde halkımızla buluşmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Çetinkaya ayrıca, şu anda 4 kişiyle hizmet verdiklerini belirterek, ilerleyen süreçte istihdamı artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Çetinkaya, “Amacımız hem kaliteli ürünleri halkımıza sunmak hem de istihdam anlamında ilçeye katkı sağlamak. Emeği geçen herkese ve bugün mutluluğumuzu paylaşan tüm konuklarımıza teşekkür ederim” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri