İyi Parti adayı Büyüksu vaatlerini sıraladı

İYİ Parti Esendere Belde Belediye başkan adayı Cengiz Büyüksu seçim vaatlerini açıkladı. Büyüksu, “Esendere Gümrük Kapısını açık pazar haline getireceğiz” dedi.

31 Martta yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kalırken, aday gösteren siyasi partiler seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda seçim vaatlerini basın ile paylaşan İYİ Parti Esendere Belde Belediye başkan adayı Cengiz Büyüksu, Esendere halkından destek istedi.

Esendere’nin bir ticaret ve iş konumunda olduğunu hatırlatan Büyüksu, “2019 yerel seçimlerde adaylığımı koymuş, sizden destek istiyorum. Ben bir halk çocuğu olup, sizin her türlü derdinize ve ihtiyacınıza koşacağım, hiç endişeniz olmasın. Esendere jeopolitik itibariyle tam bir ticaret ve iş konumundadır. Sizin için hem ticari hem de devlet arasındaki bürokrasi kanalı olacağım. Benim yaptığım hizmetlerin, hala yüzlerce aile iş imkânıyla bugün bile hiç kimsenin yapmadığı ortadadır” dedi.

Esendere’de yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi veren Büyüksu şöyle konuştu:

“Taksi hatlarını aktifleştirerek onlara aileye iş imkânı sağladım. Uluslar arası doblo araçlarının hatlarını aktifleştirdim. Kasrandaki kanalı yaptırarak, dere boyu uzanan çayın kanalını bu seçimde gerçekleştireceğim. Yıldız muhtarlığını ayırarak bir mahalle olmasıyla birlikte köyün muhtarını seçme şansını gerçekleştirdim. Tek başıma gerek vali beyle gerekse kaymakam beyin yanına giderek belediyemizin sorunlarını dile getirdim. Artık bu seçimi halkımızın takdirine bırakarak yaptığım hizmetlerimde göz ardı edilmemesini yine halkımızın takdirine ve seçimine bırakıyorum.”

Son olarak Esendere Gümrük Kapısını açık Pazar haline getireceklerini ifade eden Büyüksu, “Esendere merkez ve mahalleleri olmak üzere yol ve su sorununu çözeceğiz. Çocuk parkları çözeceğiz, üniversiteye gidecek olan öğrencilere burs imkânı sağlayacağız. Esendere gümrük Kapısını açık pazar haline getireceğiz. Her şey Esendere için…” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİTİKA Haberleri