Hakkari'de en fazla vergi ödeyen Gelir Vergisi mükelleflerinden Ölmez Madencilik adına şirketin CEO'su Azad Ölmez'e Hakkari Defterdarlığı tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
Şirket ofisini ziyaret eden Hakkari Defterdarı Mesut Çalışır, burada şirketin CEO'su Azad Ölmez tarafından karşılandı. Defterdar Çalışır Ölmez'e teşekkür belgesini takdim ederken vergi bilincinin artırılması ve mükelleflerle mali idare arasındaki iletişimin güçlendirilmesine yönelik çalışmalarının sürdüğünü belirterek bu kapsamda, vergi yükümlülüklerini eksiksiz yerine getiren mükelleflere teşekkür etti.
Teşekkür belgesi takdimi sırasında bir konuşma yapan Ölmez Madencilik CEO'su Azad Ölmez de, "Vergi Rekortmenliği dolayısıyla şirketimizi onurlandırarak plaket takdim eden Sayın Defterdarımız Mesut Çalışır ve Vergi Dairesi Müdiremiz Hacer Ersoy'a teşekkür eder, nazik ziyaretleri ve gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz" dedi.