Hakkarili H. Osman Ölmez hayatını kaybetti

Hakkâri’de geçirdiği beyin kanaması sonrası Diyarbakır’da tedavi gören iş insanı ve Hakkâri Belediye Başkan adayı İsmet Ölmez’in kardeşi H. Osman Ölmez, doktorların tüm müdahalelerine rağmen bu sabah hayatını kaybetti.

Hakkâri’de bir süre önce beyin kanaması geçiren H. Osman Ölmez, tedavi edilmek üzere Diyarbakır’daki hastaneye kaldırıldı. Burada tedavisi devam eden Ölmez, doktorların tüm müdahalelerine rağmen bu sabah yaşamını yitirdi.

İş insanı ve Hakkâri Belediye Başkan adayı İsmet Ölmez’in kardeşi olan H. Osman Ölmez’in vefat haberi, ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu. Diyarbakır’dan kara yoluyla yola çıkarılan Ölmez’in cenazesinin, Hakkâri’nin Olgunlar (Çemkan) köyüne götürülerek burada toprağa verileceği öğrenildi.

Taziye dilekleri için iletişim numarası:

Özkan Ölmez (Oğlu): 0532 389 92 62
Metin Ölmez (Oğlu): 0532 708 97 52
Rahmi Ölmez (Yeğeni): 0530 248 06 67

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri