27 Nisan 2025 tarihinde Hakkari Arıcılar Birliği, altıncı Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı, Hakkari Depin Dinlenme Tesisleri’nde arıcıların yoğun katılımıyla yapıldı. Seçim sonucunda mevcut başkan Fazıl Durmuş yeniden başkan seçilerek dördüncü dönemine başladı ve güven tazeledi.
Seçim sonrası açıklamalarda bulunan Fazıl Durmuş, bundan sonraki süreçte de arıcılar için tüm imkanları seferber edeceğini belirtti ve arıcılık sektörünün temel ihtiyaçları olan malzeme ve konusunda kolaylıklar sağlamaya devam edeceklerini ifade etti. Ayrıca devlet destekli projeler konusunda arıcıları bilgilendirme ve yönlendirme çalışmalarının süreceğini söyledi.
Fazıl Durmuş, arıcılarla sık sık bir araya gelip toplantılar düzenleyerek sektörün sorunlarını resmi kurumlara ileteceklerini ve çözüm odaklı bir yaklaşım benimseyeceklerini vurguladı. Başkanlık görevini sürdürdüğü önceki Üçüncü dönemde olduğu gibi, arıcıların ürünlerini pazarlamaları konusunda da destek vermeye devam edeceğini dile getirdi.
Durmuş, konuşmasının sonunda, “Bize oy veren ya da vermeyen tüm arıcılarımız için elimizden gelen hizmeti yapacağımızın sözünü veriyoruz. Arıcılarımıza başarılı ve bereketli bir sezon geçirmelerini temenni ederiz” ifadelerini kullandı.