Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Belediye İmar ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde başlattıkları asfalt ve kilit taşı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Esenyurt Mahallesi’nde ara sokaklarda asfaltlama ve kilit taşı döşeme işlemleri devam ediyor.
Esenyurt Mahalle Muhtarı Sezai Açıkel, yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu yıl içerisinde belediye ekipleri, mahallemizdeki birçok ara sokakta ve daha önce hiç asfalt ya da kilit taşının girmediği alanlarda önemli çalışmalar yaptı. Bu hizmetlerinden dolayı belediyemize sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.
Açıkel, çalışmaların sürdüğü 1321 Nolu Sokak’ta yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Yıllardır burada ikamet eden vatandaşlarımız bu asfalt çalışmasını sabırsızlıkla bekliyordu. Biz de muhtarlık olarak bu sokağımızın önemini defalarca belediyemize bildirdik. Çünkü bu sokak hem Esentepe Mahallesi’ni hem de Esenyurt’u birbirine bağlıyor. Bu süreçte Belediye Eş Başkanlarımız Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri’ye ayrıca Fen İşleri ve İmar Müdürlüklerimiz bizleri her defasında sabırla dinlediler, gerekli ilgiyi gösterdiler.”
Açıkel, son olarak “Şu anda asfalt çalışması 1321 Nolu Sokağımızda tamamlanmış durumda. Bu hizmetten dolayı Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri’ye, Fen İşleri Müdürlüğümüze, İmar Müdürlüğümüze, yüklenici firmaya ve sahada emek veren tüm personele minnettarız. Ayrıca mahallemizde üç sokakta daha çalışmalar yapılacak. Belediyemizin bu yıl mahallemize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok memnunuz. Umarım kısa sürede kalan tüm sokaklarımızda da çalışmalar tamamlanır. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.