Elazığ’da öğrencilere yangın eğitimi verildi

Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından, Vali Muharrem Göktayoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri ve okul personeline yönelik yangın farkındalık eğitimi verildi.

Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü eğitimlerini sürdürüyor. Eğitimler çerçevesinde Vali Muharrem Göktayoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri ve okul personeline yönelik yangın farkındalık eğitimi verildi. Eğitimde; yangın anında doğru davranış şekilleri, tahliye kuralları ve yangın söndürme ekipmanlarının doğru kullanımı hakkında teorik ve uygulamalı bilgiler aktarıldı.

Öğretmenlerin ve öğrencilerin afet bilincinin artırılması amacıyla düzenlenen eğitim sonunda, yangın tüpü kullanımı uygulamalı olarak gösterildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

ÇEVRE Haberleri