Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nden duyuru

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü, Batman Petrolspor ile Artı Değer Vanspor maçı öncesi bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan iddialara karşı açıklamalarda bulundu.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarında, Elazığ Emniyet Müdürlüğümüz üzerinde algı oluşturulmaya çalışılarak "Kayseri" de oynanacak olan playoff müsabakasına Elazığ sporlu taraftarların gireceği ve olay çıkartacakları şeklinde müdürlüğümüzce bilgi verildiği" iddia edilerek gerçekleri yansıtmayan paylaşımlarda bulunulmuştur. Elazığ Emniyet Müdürlüğümüze iftira niteliği taşıyan paylaşımlar ile ilgili olarak hukuki yollara başvurulacaktır" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

ÇEVRE Haberleri