CHP PM Üyesi Erdoğan'dan Yüksekova’da bir dizi ziyaret

CHP PM Üyesi Emine Uçar Erdoğan, Yüksekova’da çeşitli kurum ve STK’ları ziyaret ederek ekonomik sorunlar, sınır ticareti ve yoksulluk gibi konuları değerlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) Üyesi Emine Uçar Erdoğan, saha çalışmaları kapsamında bugün Yüksekova’da çeşitli kurum ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. CHP Yüksekova İlçe Örgütü’nün düzenlediği program kapsamında Erdoğan, beraberindeki heyetle birlikte Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Vedat Coğaç, İnsan Hakları Derneği (İHD) Eş Başkanları Sibel Çapraz ve Ozan Akbaş, Hakkâri Barosu Başkanı Ergün Canan, kadın dernekleri ve Yüksekova Belediyesi’ni ziyaret etti.

Ziyaretlerde, mevcut durum değerlendirilerek Yüksekova’nın , iki ülke arasında bulunmasına rağmen sınır kapılarında yeteri kadar ticaret yapılmaması, yoksulluk, yolsuzluk ve yasakların derinleşmesi gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Emine Uçar Erdoğan, “Cumhuriyetin ikinci yüzyılına güçlü bir demokrasi ve ekonomi ile girmemiz gerekirken; halkımız işsizlik ve ekonomik darboğazla karşı karşıya” ifadelerini kullandı.

Programa CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Emine Uçar Erdoğan’ın yanı sıra CHP Hakkâri İl Başkanı Suzan Duran Çakırbeyli, Şemdinli İlçe Başkanı Ethem Karakoç, Yüksekova İlçe Başkanı Selim Genç, İlçe Başkan Yardımcısı Arif Onat, Kadın Kolları Başkanı Sibel Ören ve Özlem Aydın katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri