CHP adayı İmamoğlu: Erdoğan'dan görüşme talep edeceğim

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan görüşme talebinde bulunacağını belirtti.

İstanbul Büyükşehir için seçim çalışmalarını başlatan CHP’li Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tecrübelerinden faydalanmak için de eski başkanlarla görüşüyor.

Sözcü’den Deniz Zeyrek’e çalışmalarını anlatan İmamoğlu, her kesimle temas edeceği mesajını verdi. Zeyrek, İmamoğlu’na ilişkin şunları yazdı:

Beylikdüzü’nde yarıştığı AK Parti Belediye Başkan adayının tanıtım toplantısına katılmış. Beylikdüzü sınırlarındaki İSKİ tesisinin açılış törenine kendisini ilçenin belediye başkanı olarak zorla davet ettirmiş. Görevde kaldığı süre boyunca ‘Sevgi-Barış Buluşmaları’ toplantıları düzenleyip her partiden insanı bir araya getirmiş. İlçesinde ‘Demokrasi Sokağı’ yapıp, bütün partileri orada kendilerini anlatmaya çağırmış.

“Kampanyaya başlamadan eski başkanları ziyaret edip önerilerini alacağım” dedi. Bugün Bedrettin Dalan ve Nurettin Sözen’le randevusu varmış. Aklıma direkt Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan geldi. Sorunca, “Evet hem Sayın Cumhurbaşkanı hem Kadir Topbaş’tan görüşme talep edeceğim” karşılığını verdi. İlk izlenim, İmamoğlu’nun klasik bir CHP’li olmadığıydı. Yeni bir isim olması, hedef tahtasına konulmasını sağlayacak bir bagajı bulunmaması da büyük avantaj. Binali Yıldırım’ın işi gerçekten zor gibi görünüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri