Birdal'a bir destek de Ahmet Nesin'den geldi

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloğu Antep Bağımsız Milletvekili Adayı Akın Birdal'a bir destek de ünlü yazar Aziz Nesin'in oğlu Ahmet Nesin'den geldi.

ANTEP -  Nesin, Birdal'ın seçim çalışmaları kapsamında yaptığı köy ziyaretlerine eşlik etti.

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloğu Antep Bağımsız Milletvekili Adayı Akın Birdal'ın seçim çalışmaları gün boyu devam etti. İlçe ve köyleri ziyaret eden Birdal, Araban ve Yavuzeli ilçelerinde konvoyla şehir turu attı. Yol güzergâhında bulunan yurttaşlar, konvoyu alkış ve zılgıtlarla selamladı. Gittiği her yerde büyük ilgi gören Birdal, Araban İlçesi'nin Başpınar, Akbudak, Çiftekaz, Fıstıklıdağ, Esentepe, Doğan, Taş Değirmen, Çepni, Küçüklü, Karaboza, Doğan, Fakalı köylerini ziyaret ederek, köylülerin sorunlarını dinledi. Gittiği her köyde yoğun ilgiyle karşılanan Birdal'a aralarında BDP PM Üyeleri Mihdi Perinçek, Yazar Aziz Nesin'in oğlu Ahmet Nesin, SDP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Taka, EMEP Antep İl Başkanı Mecit Bozkurt, EDP Antep İl Başkanı Emin Nesanır, ESP Antep İl Başkanı Satiye Ok ve yüzlerce kişi katıldı. Köylülerin Birdal'a, "İyi ki Antep'ten adaysınız, gerçekten çok sevindik bizi tercihsiz bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Kazanacağınıza eminiz ve her zaman sizinleyiz" demesi dikkat çekti. Her yaştan insanların ilgi gösterdiği ziyaretler, şölen havasında geçti. Akbudak Köyü'nde sıcak ilgiyle karşılanan Birdal'a köy sakinlerinden birkaç kişi önceki gün AKP konvoyunun köylerini ziyaret ettiğini belirterek, AKP'lilerin geldiklerine pişman olduğunu ve kimsenin onlarla ilgilenmediğini söylemesi dikkat çekti.

Ardından Birdal ve beraberindekiler, 8 Şubat Mahallesi'nde Perşembe Pazarı esnafı ile biraraya geldi. Birçok esnaf Birdal'ı alkış ve zılgıtlarla karşıladı. İki saate yakın esnaflarla beraber olan Birdal, esnaflarla sohbet etti. Birdal, ardından Hemşeriler Dernekleri Festivali'nde dernek başkanlarıyla bir araya geldi. DİHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİTİKA Haberleri