Başkan Çoğaç’tan esnafa teşekkür plaketi

Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, iş yerlerinde 20 kişiyi istihdam eden Family Spa Hamam & Havuz- Sauna isimli iş yerine teşekkür plaketi verdi.

Ömer Oğuz'un haberi

Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, ilçede yaklaşık 5 ay önce açılan ve yoğun iş temposunda 20 kişiye istihdam sağlayan ‘Family Spa Hamam & Havuz- Sauna’ isimli iş yerini ziyaret etti.

İş yeri sahibi Hamit Tinar tarafından karşılanan Başkan Çoğaç, iş yerinin ilçeye kaliteli bir hizmet sunduğunu ve 20 kişiye istihdam sağladıklarını vurguladı.

Yoğun iş temposuna rağmen güler yüzlü hizmetiyle iş yerinin, Yüksekova’ya çağ atlattığını ifade eden Çoğaç, “İş yerinin muazzam görüntüsü, güler yüzlü ve kaliteli bir hizmet sunan, eşine çok az rastlanan bu güzel tesisin Yüksekova’ya çağ atlattığını düşünüyorum. Ötesinde yirmi genç kardeşimize istihdam sağladığı için biz de Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak kayıtsız kalmayıp hizmetlerinden dolaylı kendilerine bir teşekkür plaketi verdik. Yine farklı olanlarda hizmet vereceklerini bekliyor ve umuyoruz. Ümit ediyoruz ki birçok iş adamımıza ve vatandaşımıza ilham olur. Güzel ilçemize bu yâda buna benzer hizmetleri olur” dedi.

İş yeri sahibi Hamit Tinar ise Başkan Vedat Çoğaç’ın ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Tinar, plaketten dolayı da Çoğaç’a teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri