Bangladeş'te sel: 44 ölü

Bangladeş'te muson yağmurlarının neden olduğu sel ve heyelanlarda 44 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Bangladeş basını, Afet Yönetimi ve Yardım Bakanlığı’ndan yapılan açıklamayı paylaştı. Açıklamada, Khagrachhari, Rangamati, Bandarban, Cox's Bazar, Chattogram, Moulvibazar ve Habiganj olmak üzere 7 bölgedeki çok sayıda yerleşim yerinin sular altında kaldığı belirtildi.

Muson yağmurlarının yol açtığı sel ile heyelanlarda 44 kişinin yaşamını yitirdiği ve 39 kişinin yaralandığı kaydedilerek, "Afetten toplam 1 milyon 22 bin 963 kişi etkilendi" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

DÜNYA Haberleri