Artuklu'da yol çalışmaları

Artuklu Belediyesi, 13 Mart Mahallesi’nin 41 ve 42. sokaklarına yol ve kaldırım çalışması başlattı.

Mardin Artuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde planlanan program dahilinde yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Belediye ekipleri, ilçenin 13 Mart Mahallesi’ndeki 41 ve 42. sokaklarında kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmaları başlattı. Belediye ekipleri, 41 ve 42. sokaklarda yol düzenleme çalışması yaptıktan sonra toplamda 10 bin metrekareyi aşan kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarına başladı.

Sokak güzergahında bulunan metruk duvarlar iş makineleriyle yıkılarak, toplatıldı. Cadde boyunca darlaşan sokaklarda genişletildi. Yol ve kaldırım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlandı. 41 ve 42. sokaklara bağlanan ara artel yollarda açılarak, yurttaşların kullanımına sunuluyor.

Artuklu Belediye Eş Başkanı Emin Irmak, yol yapım çalışmalarını yerinde denetleyerek, belediye ekiplerine çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını istedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri