Yüksekova Spor, İş insanı Seyhan Töre tarafından Şemdinli'de ağırlandı

Şemdinli İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşma 1-1 berabere bitti, maç sonrası Yüksekova Spor Kadın Futbol Takımı için yemek programı düzenlendi.

TFF Kadınlar Süper Ligi’nin ilk haftasında Şemdinli İlçe Stadı’nda Amedspor ile Yüksekova Spor Kadın Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Beraberlikle sonuçlanan maçın ardından Şemdinli’de Yüksekova Kadın Futbol Takımı için yemek programı düzenlendi.

İş insanı Seyhan Töre, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bugün Amedspor ve Yüksekova Spor Kadın Futbol Takımlarını Şemdinli’de misafir ettik. İki takım da güzel bir mücadele ortaya koydu ve karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Yüksekova Kaymakamı’na, Yüksekova Spor Başkanı Fevzi Yıldırım’a, Amedspor Başkanı’na ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Bu akşam da Şemdinli Seyir Tepesi’nde misafirlerimizle yemekte bulunduk, bundan da büyük mutluluk duyduk.”

Seyhan Töre, devamında, “Bugün Yüksekova, Amed ve Şemdinli seyircileri güzel bir karşılaşma izledi. Çekişmeli bir maç oldu. Her iki takıma da önümüzdeki maçlarda başarılar diliyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri