Altı sandık için daha yeniden sayım

CHP'li Karabat, YSK'nın yeniden sayılmasına karar verdiği sandık sayısının 51'den 57'ye yükseldiğini duyurdu. Karabat Esenyurt, Kartal, Sarıyer, Ümraniye, Avcılar, Ataşehir, Pendik ve Bağcılar'daki yeniden sayımlarda sonucun değişmediğini açıkladı.

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) AK Parti’nin İstanbul itirazları üzerine yeniden sayımına karar verdiği sandık sayısı 51’den 57’ye yükseldi.

Son alınan karara göre Beyoğlu ve Başakşehir’de yeniden sayım işlemi reddedilirken, 6 sandıkta daha sayım kararı alındı. CHP’li Özgür Karabat, sayımı tamamlanan sandıklardaki durumu Twitter hesabından açıkladı.

CHP’li Karabat kararı, “Son alınan karara göre Beyoğlu ve Başakşehir’de yeniden sayım işlemi reddedilirken, altı sandıkta daha sayım kararı alındı” diye duyurdu.

‘DEĞİŞEN HİÇBİR ŞEY YOK’

CHP’li Karabat ayrıca Esenyurt, Kartal, Sarıyer, Ümraniye, Avcılar, Ataşehir, Pendik ve Bağcılar’da bir kez daha sayılan sandıklardan çıkan sonuçlara göre değişen hiçbir şey olmadığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri