24’üncü İzmir Kitap Fuarı sona erdi

Bu yıl, 465 yayınevi ve sivil toplum örgütünün yer aldığı 24’üncü İzmir Kitap Fuarı 115 kültür etkinliğiyle sona erdi.

TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği'nin (TYB) ortaklaşa düzenlediği 24'üncü İzmir Kitap Fuarı sona erdi. Kültürpark Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenen fuarda 465 yayınevi ve sivil toplum örgütü katıldı. 115 kültürel etkinliğin düzenlendiği fuarda birçok yazar ve şair de okuyucularıyla bir araya geldi. 

TÜYAP Kurumsal İletişim Direktörü Cemre Öder, İzmir’de yoğun ziyaretçinin katıldığı bir fuar geçirdiklerini söyleyerek, her sene kentte yüksek bir katılım olduğunu söyledi. Çevre illerden ziyaretçi katılımının da olduğunu belirten Önder, “Burası artık bir bölge fuarı olma yolunda ilerliyor. Çevre illerde bulunan okullardan öğrenciler ve yetişkin okurlar aynı şekilde geliyor. Dolayısıyla burası artık İzmir merkezine hitap etmekten biraz daha öteye gitti, Ege bölgesinin okurlarını da ağırlayan bir fuar olma yolunda ilerliyor. Bu bizim için elbette çok sevindirici” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KÜLTÜR / SANAT Haberleri