15 Temmuz Şehitler Parkı’nda son rötuşlar yapılıyor

Yüksekova Belediyesi, 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda çiçek ve fidan dikimiyle bakım çalışmalarının son aşamasına geldi. Park, yaz aylarına renkli ve düzenli bir görünümle hazırlanıyor.

Yüksekova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaz mevsimi öncesi ilçe genelindeki yeşil alanlarda yürüttüğü çalışmalar kapsamında 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda bakım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Parkta bugün yapılan çiçek ve fidan dikimiyle birlikte son rötuşlar da tamamlanmaya başladı.

Ekipler parkın farklı noktalarına mevsimlik çiçekler ve çeşitli türlerde fidanlar dikerek alana canlılık kazandırdı. Çiçeklerin oluşturduğu renkli görüntüler, hem görsel estetik sundu hem de vatandaşların parkta daha keyifli vakit geçirmesine katkı sağladı.

Çalışmalar sadece çiçeklendirmeyle sınırlı kalmadı. Çim biçme, yabani ot temizliği, ağaç budama ve çevre düzenlemesi gibi işlemlerle parkın genel görünümü elden geçirildi. Ayrıca oyun alanları, yürüyüş yolları ve oturma alanlarında da gerekli kontroller yapıldı.

Belediye yetkilileri, ilçedeki tüm park ve yeşil alanların mevsimsel bakımlardan geçirildiğini belirterek, bu tür alanların hem dinlenme hem de sosyalleşme açısından önemli olduğunu vurguladı. Parkların temiz kullanılması konusunda da vatandaşlara duyarlılık çağrısında bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri